DÖRRAR

En personlig, representativ ytterdörr, som du vill ha den.


När du närmar dig ett hus är ytterdörren den detalj som bestämmer vilken bild du får om det som väntar dig inne. Låt göra en dörr som hälsar dina vänner varmt välkomna. Vi gör dörren som du vill ha den. Vi kan hjälpa dig planera dörren. Vi gör dörren stabil och hållbar, bl.a. med hjälp av en inbyggd aluminiumplåt, lika stor som dörren. Genom att variera träslag, färger och former har man nästan obegränsade möjligheter att tillverka en personlig dörr!

Också mellandörrarna i din smak.


Då du i några års tid öppnat och stängt LINDYs mellandörrar märker du att du gjort ett gott val. Dörrarna är stadiga och finishen tål kritik också efter flera år. Även mellandörrarna görs att passa exakt i ditt hem. Du kan av oss beställa nya mellandörrar anpassade till de gamla karmarna. Det här är ett förmånligt sätt att ge de den gamla trygga omgivningen ett nytt utseende.

En genialisk dörr till balkongen.


Vår balkongdörr håller på att bli ett begrepp. Den bestär av två kopplade dörrar som man kan öppna med ett grepp! (Enligt samma princip finns ocksä kopplade fönster.) Den inbyggda stopparen gör att du med samma handgrepp kan försäkra dig om att dörren hålls öppen i exakt det läge du lämnar den i. Spjälgardinerna monteras mellan dörrarna så de inte fladdrar i blåsten. Dörrens övre kant kan placeras i jämn höjd med fönstren och ändå får man glaslinjen pä samma nivå. Det betyder att eventuella spröjsar också kommer på samma nivå som på fönstren bredvid. Dörrens utsida kan fås helt i aluminium.